Skip to content
Trang chủ » Jeg kan bidrage med: 5 nyttige tips, der vil forbedre din hverdag!

Jeg kan bidrage med: 5 nyttige tips, der vil forbedre din hverdag!

Rikke O: Kan bidrage med min spillererfaring

jeg kan bidrage med

Jeg kan bidrage med: Mine faglige kompetencer, mine personlige kompetencer og min kreative tilgang til problemløsning.

Mit engagement i et team:

Jeg er en meget dedikeret og engageret person, når det kommer til at arbejde i teams. Jeg mener, at samarbejde er nøglen til succes i enhver virksomhed eller organisation. Jeg trives i situationer, hvor jeg kan dele mine idéer og lytte til andres tanker og ideer, og jeg mener, at dette resulterer i bedre beslutninger og bedre løsninger.

Mine kompetencer:

Jeg har en bred vifte af faglige kompetencer, som jeg mener vil være til stor gavn for enhver virksomhed. Jeg er særligt dygtig til at tænke kreativt og finde innovative løsninger på komplekse problemer. Samtidig har jeg også en skarp analytisk tilgang og er vant til at arbejde med data og rapporter.

Min indsigt i en given problemstilling:

Jeg er god til at forstå en problemstilling og finde frem til den bedste løsning. Jeg har erfaring med at arbejde med data og at analysere disse for at finde frem til en optimal løsning. Jeg mener også, at min evne til at tænke kreativt er en stor fordel, når det kommer til at finde på nye og innovative løsninger.

Min kreative tilgang:

Jeg har en meget kreativ tilgang til problemløsning, og jeg er god til at tænke udenfor boksen. Jeg trives i situationer, hvor der skal tænkes anderledes, og jeg mener, at dette er en stor fordel, når det kommer til at finde nye og innovative løsninger.

Min fleksibilitet:

Jeg er en meget fleksibel person, og jeg er vant til at løse opgaver på tværs af forskellige afdelinger og niveauer i en organisation. Jeg er god til at tilpasse mig nye situationer og forhold, og jeg mener, at dette er en stor fordel, når det kommer til at arbejde i et dynamisk og udfordrende miljø.

Mine kommunikationsfærdigheder:

Jeg har gode kommunikationsfærdigheder og er vant til at kommunikere både skriftligt og mundtligt på forskellige niveauer. Jeg er god til at formidle komplekse emner på en letforståelig måde, og jeg har stor erfaring med at kommunikere med kolleger på tværs af forskellige afdelinger og niveauer i en organisation.

Min pålidelighed og ansvarsfuldhed:

Jeg er meget pålidelig og ansvarsfuld, og jeg er vant til at kunne arbejde selvstændigt. Jeg tager ansvar for mine opgaver og mener, at dette er en stor fordel, når det kommer til at være en vigtig spiller i en virksomhed.

Faglige kompetencer liste:

– Erfaring med dataanalyse
– Kreativ tilgang til problemløsning
– Gode kommunikationsfærdigheder
– Erfaring med projektledelse
– Evne til at arbejde godt i teams
– Stor viden om branchen
– Evne til at arbejde selvstændigt
– Erfaring med kundetilfredshed
– Erfaring med salg og marketing
– God til at arbejde med forskellige softwareprogrammer og teknologi

Beskriv dig selv med 3 ord:

Kreativ, engageret, pålidelig.

Personlige kompetencer:

Jeg er en person, der elsker at tænke kreativt og udfordre mig selv. Jeg trives i situationer, hvor der skal tænkes ud af boksen, og jeg elsker at finde nye og innovative løsninger på komplekse problemer. Samtidig er jeg også meget engageret og dedikeret, når det kommer til at arbejde i teams, og jeg mener, at dette er en stor fordel, når det kommer til at have succes i en virksomhed. Endelig er jeg også en meget pålidelig person, og jeg tager altid ansvar for mine opgaver. Jeg mener, at min kombination af kreativitet, engagement og pålidelighed gør mig til den perfekte medarbejder for enhver virksomhed.

Jeg søger stillingen, fordi:

Jeg er meget interesseret i stillingen, da jeg mener, at mine faglige kompetencer, mine personlige kompetencer og min kreative tilgang vil være en stor fordel for enhver virksomhed. Jeg er interesseret i at arbejde i et dynamisk og udfordrende miljø, hvor der er mulighed for at lære og udvikle sig. Jeg mener, at denne stilling vil give mig denne mulighed.

Beskriv dig selv som person:

Jeg er en meget kreativ og engageret person, der altid er på udkig efter nye udfordringer og muligheder. Jeg elsker at tænke anderledes og finde nye og innovative løsninger på komplekse problemer. Samtidig er jeg også en meget pålidelig og ansvarsfuld person, der tager ansvar for mine opgaver og arbejder hårdt for at opnå de ønskede resultater.

Jobansøgning eksempel:

Kære [navn],

Jeg er meget interesseret i stillingen som [stilling], som jeg har set annonceret. Jeg mener, at mine kompetencer og erfaringer vil være en stor fordel for enhver virksomhed, og jeg er meget interesseret i at høre mere om mulighederne for at arbejde sammen.

Jeg har en bred vifte af erfaringer og kompetencer, herunder dataanalyse, projektledelse, salg og marketing samt kommunikation og kundetilfredshed. Jeg er også meget kreativ og har en god evne til at tænke anderledes og finde nye og innovative løsninger på komplekse problemer.

Jeg er vant til at arbejde selvstændigt såvel som i teams, og jeg trives i situationer, hvor der skal tænkes ud af boksen og findes nye og bedre løsninger. Samtidig er jeg også meget pålidelig og ansvarsfuld, og jeg tager altid ansvar for mine opgaver.

Jeg håber, at denne korte beskrivelse har givet dig et indtryk af mine kompetencer og erfaringer, og jeg ser frem til at høre mere om mulighederne for at arbejde sammen.

Med venlig hilsen,

[Udbyder]

Uopfordret ansøgning eksempel:

Kære [navn],

Jeg skriver for at ansøge om en stilling hos din virksomhed, da jeg mener, at mine kompetencer og erfaringer vil være en stor ressource for enhver virksomhed. Jeg har erfaring med at arbejde inden for [industri], og jeg er vant til at arbejde med en bred vifte af faglige og personlige kompetencer.

Jeg vil gerne fremhæve min erfaring med dataanalyse og projektledelse, som jeg mener vil være af særlig interesse for din virksomhed. Jeg er også en meget kreativ person, der altid er på udkig efter nye udfordringer og muligheder for at tænke anderledes og finde nye og innovative løsninger.

Jeg håber, at denne korte beskrivelse har givet dig et indtryk af mine kompetencer og erfaringer, og jeg ser frem til at høre mere om mulighederne for at arbejde sammen.

Med venlig hilsen,

[Udbyder]

FAQs

Hvilke kompetencer har du?

Jeg har en bred vifte af faglige og personlige kompetencer, herunder dataanalyse, projektledelse, salg og marketing, kommunikation og kundetilfredshed samt en kreativ tilgang til problemløsning.

Hvordan vil du beskrive dig selv med 3 ord?

Kreativ, engageret, pålidelig.

Hvad søger du i en stilling?

Jeg søger en stilling, hvor der er mulighed for at lære og udvikle sig i et dynamisk og udfordrende miljø, hvor der er fokus på samarbejde og udvikling.

Hvordan beskriver du dig selv som person?

Jeg er en meget kreativ og engageret person, der altid er på udkig efter nye udfordringer og muligheder. Jeg har stor erfaring med at arbejde selvstændigt såvel som i teams, og jeg er vant til at tænke anderledes og finde nye og innovative løsninger.

Hvorfor skal jeg vælge dig?

Jeg mener, at mine kompetencer, mine erfaringer og min kreative tilgang til problemløsning vil være en stor fordel for enhver virksomhed. Jeg er også meget dedikeret og pålidelig, og jeg tager altid ansvar for mine opgaver. Samtidig er jeg også en team-player og trives i situationer, hvor der skal tænkes ud af boksen og findes nye og bedre løsninger.

Keywords searched by users: jeg kan bidrage med faglige kompetencer, beskriv dig selv med 3 ord, personlige kompetencer, jeg søger stillingen, fordi, beskriv dig selv som person, faglige kompetencer liste, jobansøgning eksempel, uopfordret ansøgning eksempel

Categories: Top 84 jeg kan bidrage med

Rikke O: Kan bidrage med min spillererfaring

Hvad kan jeg bidrage med?

Hvad kan jeg bidrage med?

Hvis du står overfor at skulle samarbejde med en gruppe og spørger dig selv, hvad du kan bidrage med, så er du ikke alene. Mange mennesker føler sig usikre på, hvordan de kan bidrage til en gruppe eller en organisatorisk opgave. Det kan have mange årsager. Det kan være, at vi føler os usikre på vores egne evner, eller det kan være, at vi ikke har en klar forestilling om, hvad det er, gruppen har brug for. Uanset grunden, er der en række elementer, som kan guide dig til at finde frem til, hvad du kan bidrage med.

1. Overvej dine styrker
En god måde at finde ud af, hvad du kan bidrage med, er ved at reflektere over dine styrker. Hvilke færdigheder, egenskaber og erfaringer har du, som kan være relevante for gruppen eller projektet? Tænk over, hvad du har haft succes med tidligere, og hvilke områder, hvor du har modtaget anerkendelse. På den måde kan du blive opmærksom på, hvor dine styrker ligger, og hvordan du kan bruge dem til at bidrage til gruppen.

2. Vær til stede
En anden vigtig faktor i at finde ud af, hvad du kan bidrage med, er ved at være til stede og engageret i gruppen eller projektet. Lyt til, hvad de andre medlemmer siger, spørg spørgsmål og vis interesse for deres ideer og perspektiver. På den måde kan du lære mere om, hvad gruppen har brug for og hvordan du kan bidrage på den bedst mulige måde.

3. Tag initiativ
En måde at vise, hvad du kan bidrage med, er ved at tage initiativ og tænke kreativt. Kom med forslag til løsninger, vis interesse for at lære andre opgaver og vær villig til at lægge ekstra arbejde i projektet. Ved at tage initiativ viser du, at du tager opgaven seriøst og er villig til at gøre en ekstra indsats for at sikre, at projektet bliver en succes.

4. Vær åben over for feedback
Feedback fra andre medlemmer i gruppen kan være afgørende for at finde ud af, hvad du kan bidrage med. Vær opmærksom på, hvad de andre siger om dine idéer og indsats, og brug det til at lære mere om, hvad du kan gøre for at forbedre dine bidrag. Vær åben over for feedback og vis interesse for at lære mere om, hvordan du bedst kan bidrage til gruppen.

5. Vær en god kommunikator
En essentiel færdighed, når det kommer til at bidrage til en gruppe eller et projekt, er at være en god kommunikator. Vær præcis og tydelig i dine budskaber, og undgå misforståelser ved at stille opklarende spørgsmål. Vær opmærksom på, hvordan dine handlinger og kommunikation kan påvirke andre medlemmer af gruppen.

FAQs:

1. Hvordan kan jeg finde mine styrker?
Du kan finde dine styrker ved at reflektere over dine tidligere erfaringer og succeser samt ved at spørge dine venner eller familiemedlemmer om, hvad de mener, dine stærkeste egenskaber er.

2. Hvordan kan jeg være mere til stede og engageret i gruppen?
Vær opmærksom på, hvad der sker i gruppen, lyt aktivt til de andre medlemmer og spørg ind til deres perspektiver og ideer. Vis interesse og deltage aktivt i diskussionerne.

3. Hvordan kan jeg tage initiativ, hvis jeg er usikker på, hvad gruppen har brug for?
Du kan starte med at spørge gruppen, hvad deres mål og visioner er for projektet, og hvordan du kan hjælpe med at nå disse mål. Kom med forslag, der bygger videre på disse mål, og vis interesse for at lære mere om projektet og de udfordringer, man står over for.

4. Hvordan kan jeg modtage feedback fra andre?
Vær åben og lyttende, og undgå at blive defensiv. Spørg ind til, hvad andre tænker og føler om dine idéer og indsats, og brug det til at lære mere om, hvordan du kan forbedre din indsats og bidrag til gruppen.

5. Hvad kan jeg gøre, hvis jeg har svært ved at kommunikere mine budskaber?
Øv dig på at være mere tydelig og præcis i dine budskaber, og brug støttende kommunikationsteknikker, som at understrege, hvad du vil sige, gentage vigtige informationer og stille spørgsmål til, hvad andre forstår fra din kommunikation. Heller end at være livsbange for feedback, er det vigtigt at sonde stemninger under processerne.

Hvad kan jeg bidrage med ansøgning?

Hvad kan jeg bidrage med ansøgning?

Det er en almindelig misforståelse, at en jobansøgning kun handler om at overbevise arbejdsgiveren om, at man er den rigtige kandidat til jobbet. Faktisk handler det også om at fortælle arbejdsgiveren, hvad man kan bidrage med til virksomheden.

En god ansøgning skal skabe et klart billede af ens færdigheder, arbejdserfaring og personlige egenskaber, der vil være en god match for virksomhedens behov. Der er derfor nogle ting, som man bør overveje, når man skriver sin ansøgning.

Først og fremmest skal man undersøge virksomheden og dens kultur. Det kan give en bedre forståelse af, hvad virksomheden leder efter i en kandidat og dermed give en bedre indsigt i, hvad man kan bidrage med.

Det er også vigtigt at fremhæve ens færdigheder og erfaringer på en konkret og præcis måde. Det kan være en god idé at benytte sig af eksempler fra tidligere job eller uddannelser for at vise, hvad man kan tilbyde.

En anden måde at fremhæve sine kvaliteter på er at fokusere på sine personlige egenskaber. Det kan være egenskaber som engagement, initiativ og ansvarlighed, som ofte er efterspurgte i mange job.

Endelig er det vigtigt at være opmærksom på, at selvom det er vigtigt at fokusere på egne kvaliteter, så er det også vigtigt at vise, at man er interesseret i at lære nyt. Det kan give arbejdsgiveren indtrykket af en person med en positiv indstilling og vilje til at udvikle sig.

FAQs

1. Hvorfor er det vigtigt at være specifik i sin ansøgning om, hvad man kan bidrage med?

Det er vigtigt at være specifik i sin ansøgning om, hvad man kan bidrage med, fordi det viser, at man har gjort sig tanker om, hvad virksomheden har brug for, og hvordan ens færdigheder og erfaring kan passe ind i virksomhedens behov. Det kan også hjælpe arbejdsgiveren til at se, at man er villig til at arbejde hårdt og gøre en forskel i virksomheden.

2. Hvordan kan man finde ud af, hvad der forventes af en kandidat i en virksomhed?

Man kan finde ud af, hvad der forventes af en kandidat i en virksomhed ved at undersøge virksomheden og dens kultur. Det kan være en god idé at læse virksomhedens hjemmeside eller online profiler for at se, hvad der lægges vægt på i virksomheden, og hvad der søges i nye medarbejdere. Det kan også være en idé at tale med tidligere eller nuværende medarbejdere for at få et bedre indblik i virksomhedens forventninger.

3. Hvordan kan man bedst fremhæve sine personlige egenskaber i en ansøgning?

Man kan bedst fremhæve sine personlige egenskaber i en ansøgning ved at vælge de egenskaber, der bedst matcher de krav, der er i det specifikke job og den specifikke virksomhed. Det er også vigtigt at benytte sig af eksempler fra tidligere job eller aktiviteter for at vise, hvordan egenskaberne har manifesteret sig tidligere.

4. Hvordan kan man vise sin interesse i at lære nyt i en ansøgning?

Man kan vise sin interesse i at lære nyt i en ansøgning ved at fremhæve relevante uddannelser eller kurser, som man har taget, og ved at nævne, hvorfor man er villig til at lære og udvikle sig i virksomheden. Det kan også være en god idé at nævne, hvordan man har udviklet sig tidligere, og hvordan man håber at fortsætte sin udvikling i fremtiden.

5. Hvordan kan man skille sig ud fra andre ansøgere i en ansøgning?

Man kan skille sig ud fra andre ansøgere i en ansøgning ved at fokusere på det, der gør en unik og anderledes end andre ansøgere. Det kan være ved at fremhæve specifikke færdigheder eller erfaringer, som er sjældne eller svære at finde, eller ved at fremhæve personlige egenskaber, der er relevante for det specifikke job og virksomhed. Det er også vigtigt at have en god struktur og skrivestil i sin ansøgning for at gøre den nem at læse og give et godt indtryk af ens professionalisme.

See more here: botanicavietnam.com

faglige kompetencer

Faglige kompetencer refer to professional competencies or skills that directly relate to a particular industry, job, or occupation. In Denmark, faglige kompetencer play a crucial role in determining an individual’s employability, career advancement, and overall professional success. This article will delve deeper into faglige kompetencer and what they entail.

Faglige kompetencer are essentially the knowledge, abilities, and skills that someone needs to perform a specific job or role successfully. For instance, a doctor must possess medical competencies such as the ability to diagnose, treat, and manage patients’ health conditions. On the other hand, an engineer must possess technical competencies such as the ability to design, implement, and maintain systems and structures.

Danish organizations often rely on faglige kompetencer to establish their hiring criteria, job descriptions, and performance evaluations. When hiring, employers usually look for candidates who possess the necessary faglige kompetencer needed for the job at hand. Furthermore, employers often invest in training and development programs to enhance their employees’ faglige kompetencer and improve their overall performance.

Faglige kompetencer can be broadly classified into technical, functional, and personal competencies. Technical competencies relate to an individual’s technical know-how and knowledge of a particular field. For example, an IT professional must have technical competencies such as coding skills, database management, and web development.

Functional competencies, on the other hand, relate to an individual’s ability to handle specific job-related tasks, responsibilities, or functions. For instance, a project manager must possess functional competencies such as project planning, scheduling, budgeting, and risk management.

Personal competencies refer to an individual’s behavioral traits, attitudes, and soft skills. These competencies, while not directly related to job-specific tasks, are essential in the workplace and can impact an individual’s overall performance and success. Examples of personal competencies include communication skills, teamwork, problem-solving, time management, and leadership skills.

In Denmark, faglige kompetencer are highly valued. A person’s faglige kompetencer can significantly impact their chances of getting a job, promotion, and career success. Employees are advised to develop and improve their faglige kompetencer continually, to remain competitive in their respective job markets.

Employers, on the other hand, have a responsibility to ensure that their employees possess the necessary faglige kompetencer to perform their duties effectively. This includes providing training, development opportunities, and career advancement programs.

Faglige kompetencer also play a key role in the Danish education system. Danish universities and vocational schools offer degree and diploma programs that focus on developing faglige kompetencer in various fields. These programs are designed to equip students with the necessary knowledge and skills needed to thrive in their chosen careers.

Furthermore, the Danish government has implemented various initiatives to promote the development of faglige kompetencer among the Danish population. For instance, the government offers financial support for individuals who wish to pursue further education and training to improve their faglige kompetencer.

Additionally, Denmark has established a national qualification framework that provides a clear and transparent system for the validation of faglige kompetencer. The framework allows individuals to have their faglige kompetencer formally recognized, which can enhance their employment prospects and career advancement opportunities.

FAQs

1. Why are faglige kompetencer important in Denmark?

Faglige kompetencer are highly valued in Denmark because they play a crucial role in determining an individual’s employability, career advancement, and overall professional success. Employers often rely on faglige kompetencer to establish their hiring criteria, job descriptions, and performance evaluations. Furthermore, employees are advised to develop and improve their faglige kompetencer continually to remain competitive in their respective job markets.

2. What are the different types of faglige kompetencer?

Faglige kompetencer can be broadly classified into technical, functional, and personal competencies. Technical competencies relate to an individual’s technical know-how and knowledge of a particular field. Functional competencies relate to an individual’s ability to handle specific job-related tasks, responsibilities, or functions. Personal competencies refer to an individual’s behavioral traits, attitudes, and soft skills.

3. How can individuals develop their faglige kompetencer?

Individuals can develop their faglige kompetencer through education and training programs, on-the-job training, mentorship programs, and self-study. Additionally, individuals can attend conferences, workshops, and seminars to learn new skills and stay up to date with industry trends and developments.

4. How can employers ensure that their employees possess the necessary faglige kompetencer to perform their duties effectively?

Employers can ensure that their employees possess the necessary faglige kompetencer by providing training and development opportunities, offering mentorship programs, and supporting career advancement initiatives. Additionally, employers can establish clear job descriptions that outline the required faglige kompetencer for each position and regularly evaluate their employees’ performance to identify areas that need improvement.

In conclusion, faglige kompetencer are essential in the Danish workplace and education system. Individuals must develop and improve their faglige kompetencer continually to remain competitive in their respective job markets, while employers must provide training and development opportunities to ensure that their employees possess the necessary faglige kompetencer to perform their duties effectively. Faglige kompetencer are a key aspect of professional success in Denmark, and individuals and organizations must prioritize their development and enhancement.

beskriv dig selv med 3 ord

Beskriv dig selv med 3 ord – Describe yourself in three words. Simple as it may sound, this question can actually be quite complex to answer. While some people may have no problem summing up their personalities in three words, others will struggle to pinpoint the most accurate description. In this article, we will delve into the question, “Beskriv dig selv med 3 ord,” and explore the importance of self-awareness and self-reflection.

Self-Awareness
Before we can even begin to describe ourselves in three words, we must become more self-aware. Self-awareness is the conscious knowledge of one’s own character, beliefs, motives, and feelings. It is the ability to take a step back and observe ourselves objectively. With self-awareness, we can more accurately answer the question of, “Beskriv dig selv med 3 ord.”

Self-reflection
Self-reflection is the ability to examine and understand our own thoughts, feelings, and behaviors. Without self-reflection, it is difficult to become self-aware. By reflecting on our experiences and actions, we can more accurately understand our motivations and the impact we have on the world around us. Self-reflection is a crucial step in developing a stronger sense of self-awareness.

The Importance of Describing Yourself
Describing yourself in three words may seem like a trivial exercise, but it actually serves a significant purpose. When we can accurately and concisely describe ourselves, we have a better understanding of who we are as individuals. This self-awareness can lead to more fulfilling relationships, career choices, and personal growth. Additionally, being able to describe ourselves can help others understand us better and make more informed decisions when interacting with us.

Common Words Used to Describe Oneself
When asked to describe themselves in three words, people tend to use a combination of these common words:
– Confident
– Adventurous
– Creative
– Energetic
– Ambitious
– Optimistic
– Honest
– Humble
– Outgoing
– Determined
– Passionate
– Reliable
– Resourceful

While these are all great qualities to possess, it is important to delve deeper and describe yourself with more unique or specific words. Being self-aware enough to uncover these more unique qualities is an important step in self-reflection and understanding oneself better.

Unique or Specific Words to Describe Oneself
– Empathetic
– Curious
– Analytical
– Resilient
– Thoughtful
– Organized
– Insightful
– Adaptable
– Discerning
– Versatile
– Imaginative
– Spirited
– Assertive
– Intuitive

By using more unique or specific words to describe oneself, we gain a greater insight into who we are. These words can provide more detail and offer a deeper understanding of our personalities.

FAQs
Q. Why is it important to describe yourself in three words?
A. Describing yourself in three words can lead to a better understanding of who you are as an individual. This self-awareness can lead to more fulfilling relationships, career choices, and personal growth.

Q. What is self-awareness?
A. Self-awareness is the conscious knowledge of one’s own character, beliefs, motives, and feelings. It is the ability to take a step back and observe ourselves objectively.

Q. What is self-reflection?
A. Self-reflection is the ability to examine and understand our own thoughts, feelings, and behaviors. Without self-reflection, it is difficult to become self-aware.

Q. What are some common words used to describe oneself?
A. Confident, adventurous, creative, energetic, ambitious, optimistic, honest, humble, outgoing, determined, passionate, reliable, resourceful

Q. What are some unique or specific words to describe oneself?
A. Empathetic, curious, analytical, resilient, thoughtful, organized, insightful, adaptable, discerning, versatile, imaginative, spirited, assertive, intuitive.

Q. How can I become more self-aware?
A. Becoming more self-aware requires self-reflection. Take time to examine your thoughts, feelings, and behaviors. Consider seeking the advice of a trusted friend or professional for additional perspectives on how others perceive you.

In conclusion, the question of “Beskriv dig selv med 3 ord” is not a trivial one. Describing oneself in three words requires self-awareness and self-reflection. By taking the time to understand ourselves better, we can gain insight into our personalities, which can lead to personal growth, stronger relationships, and more fulfilling lives. So, take some time to think about how you would describe yourself in three words and see if you can uncover some unique or specific qualities that make you who you are.

Images related to the topic jeg kan bidrage med

Rikke O: Kan bidrage med min spillererfaring
Rikke O: Kan bidrage med min spillererfaring

Article link: jeg kan bidrage med.

Learn more about the topic jeg kan bidrage med.

See more: https://botanicavietnam.com/category/blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *