Skip to content
Trang chủ » Jazz i København December 2018: Her er de uforglemmelige koncerter du ikke må gå glip af!

Jazz i København December 2018: Her er de uforglemmelige koncerter du ikke må gå glip af!

Leonardo Pedersens Jazzkapel (2) - 2. december 2018

jazz københavn december 2018

Jazz København i december 2018 har en lang række koncerter og begivenheder til musikelskere i alle aldre. Med forskellige kunstnere og genrer, kan alle have mulighed for at opleve jazz i København på sit bedste.

1. Introduktion til Jazz København i december 2018

Jazz København er den årlige musikfest, der finder sted i København hver december måned. Det er en musikalsk begivenhed, hvor man kan opleve nogle af de mest talentfulde jazz-kunstnere i verden.

Denne December er ingen undtagelse. Jazz København i december 2018 byder på en bred vifte af musik, fra traditionel jazz og swing til fusion og moderne improvisation. Der er noget for enhver smag.

2. Koncerter og begivenheder i dagtimerne

Jazz København i december 2018 er ikke kun for aften- og natteliv. Der er flere arrangementer om dagen, hvor man kan opleve god jazz.

En af de mest bemærkelsesværdige begivenheder om dagen er julemarkedet i Tivoli. Her kan man nyde live jazzmusik med musikere, der spiller på en scene i hjertet af Tivoli. Derudover er der flere restauranter og cafeer i København, der byder på livemusik og jazzkoncerter om dagen.

3. Koncerter og begivenheder i aften- og nattetimerne

Når solen går ned, tændes Københavns nattehimlen med fantastiske jazzkoncerter og begivenheder. Jazz København i december 2018 har et stort udvalg af musikere og bands, der spiller på nogle af Københavns kendte jazzsteder som Montmartre, Jazzhus Montmartre og La Fontaine.

Montmartre er en af ​​verdens mest anerkendte jazzklubber, og den har nogle af de bedste musikere i verden, der optræder hver aften. Jazzhus Montmartre er en institution i Københavns jazzliv og har i år 60-års jubilæum. Deres program til Jazz København i december 2018 byder på musikere som Emil de Waal, Fredrik Lundin, Michala Østergaard-Nielsen og mange flere.

La Fontaine har også nogle af de mest interessante jazzkoncerter i København. Her kan man opleve musikere fra forskellige genrer, der spiller jazz i La Fontaines karakteristiske atmosfære. I år vil musikere som Rasmus Ehlers Trio, Elias Bendix og Emil Palme stå på scenen i La Fontaine under Jazz København i december 2018.

4. Gratis arrangementer og optrædener

Jazz København i december 2018 er også tilgængeligt for dem, der er på udkig efter gratis jazzoptrædener. Nogle af de mest populære begivenheder omfatter Jazz på Vesterbro, Kødbyens Julemarked og Christmas Jazz på Bremen Teater.

Jazz på Vesterbro arrangeres af Vesterbro Jazz Festival og finder sted på Kulturstationen Vanløse. Koncerterne er gratis, og begivenhederne finder sted i løbet af dagen i weekenderne.

Kødbyens julemarked er et af de mest populære julemarkeder i København. Der er live julemusik hver weekend, og de inkluderer også jazzkoncerter.

Christmas Jazz på Bremen Teater er en festival, der finder sted i midten af december, og det er en gratis festival, der byder på koncerter af lokale og internationale kunstnere. Det er en af de vigtigste jazzbegivenheder i København i december.

5. Nye kunstnere og lovende talenter

Jazz København i december 2018 inkluderer også nogle af de nye kunstnere og lovende talenter, som København har at byde på. Nogle af dem inkluderer Laila Skovmand, Louis Rustum Trio og Katrine Amsler.

Laila Skovmand er en sanger og sangskriver fra Danmark, der synger en kombination af jazz, folk og avant-garde. Hun har fået meget omtale for sin særlige stil og spiller på Montmartre under Jazz København i december 2018.

Louis Rustum Trio er en ung trio, der spiller jazz, funk og fusion. Trioen består af Louis Rustum på guitar, David Andersen på bas og Tobias Andreassen på trommer. De spiller på Kødbyens Julemarked under Jazz København i december 2018.

Katrine Amsler er en ung pianist og sanger fra Danmark, der kombinerer egne sange med jazzstandards. Hun spiller på La Fontaine under Jazz København i december 2018.

6. Gæsteoptrædener og internationale navne

Jazz København i december 2018 inkluderer også nogle af de mest talentfulde musikere fra resten af verden. Nogle af de internationale navne inkluderer Joe Lovano, Esperanza Spalding, Vijay Iyer og Chris Potter.

Joe Lovano er en af ​​de mest anerkendte tenorsaxofonister i verden og har spillet med nogle af de bedste jazzmusikere. Han optræder på Montmartre under Jazz København i december 2018.

Esperanza Spalding er en Grammy-vindende bassist, sanger og sangskriver fra USA. Hun er kendt for sin unikke stil og har optrådt på nogle af de mest professionelle jazzfestivaler i verden. Esperanza Spalding optræder på KoncertKirken under Jazz København i december 2018.

Vijay Iyer er en indisk-amerikansk pianist og komponist, der er kendt for sin innovative og eksperimentelle tilgang til jazzmusik. Han har vundet utallige priser og har optrådt med nogle af de mest kendte jazzmusikere i verden. Vijay Iyer optræder på Alice under Jazz København i december 2018.

Chris Potter er en af ​​de mest velrenommerede tenorsaxofonister i jazzverdenen. Han har spillet med nogle af de bedste jazzmusikere og er kendt for sin tekniske præcision og musikalitet. Chris Potter optræder på Montmartre under Jazz København i december 2018.

7. Bedste steder for at opleve jazz i København i december 2018

Der er flere steder i København, hvor man kan opleve jazz i december 2018. De mest populære steder omfatter Montmartre, Jazzhus Montmartre, La Fontaine, KoncertKirken og Alice.

Montmartre er en af ​​verdens mest anerkendte jazzklubber og har haft nogle af de mest kendte jazzmusikere i verden på scenen. Jazzhus Montmartre har i år 60-års jubilæum og har en lang række koncerter til Jazz København i december 2018.

La Fontaine er en hyggelig klub i hjertet af København, og det er et af de mest populære steder for at opleve jazz om natten i København.

KoncertKirken er en større koncertsal, der ofte præsenterer jazzkoncerter. Det ligger centralt i København, og der er god plads til at sidde og nyde musikken.

Alice er et alternativt musiksted i København og byder på en bred vifte af uafhængige musikere fra forskellige genrer, herunder jazz. Det er et godt sted at opleve jazz på en anden måde.

8. Billetpriser, køb og reservationer

Billetpriserne varierer meget afhængigt af arrangementet og stedet. Billetter kan købes online, og der er ofte mulighed for at reservere billetter på forhånd.

Hvis du gerne vil opleve Jazz København i december 2018, så er det en god idé at kigge på programmet og billetpriserne på forhånd og reservere billetter i god tid for at undgå, at de bliver udsolgt.

FAQs

Q: Hvilke kunstnere kan jeg forvente at se under Jazz København i december 2018?

A: Jazz København i december 2018 byder på en bred vifte af kunstnere, fra lokale og internationale kunstnere til nye talenter og lovende navne. Nogle af de mest kendte kunstnere, der optræder i år er Joe Lovano, Esperanza Spalding, Vijay Iyer og Chris Potter.

Q: Er der nogen gratis Jazz København begivenheder i december 2018?

A: Ja, der er flere gratis begivenheder under Jazz København i december 2018, herunder Jazz på Vesterbro, Kødbyens Julemarked og Christmas Jazz på Bremen Teater.

Q: Hvor kan jeg købe billetter til Jazz København i december 2018?

A: Billetter kan købes online, og der er ofte mulighed for at reservere billetter på forhånd. Det er en god idé at kigge på programmet og billetpriserne på forhånd og reservere billetter i god tid for at undgå, at de bliver udsolgt.

Keywords searched by users: jazz københavn december 2018

Categories: Top 94 jazz københavn december 2018

Leonardo Pedersens Jazzkapel (2) – 2. december 2018

See more here: botanicavietnam.com

Images related to the topic jazz københavn december 2018

Leonardo Pedersens Jazzkapel (2) - 2. december 2018
Leonardo Pedersens Jazzkapel (2) – 2. december 2018

Article link: jazz københavn december 2018.

Learn more about the topic jazz københavn december 2018.

See more: botanicavietnam.com/category/blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *