hvornår får man restskat tilbage
Når man har betalt sin årlige skat, kan det være en lise i livet at få penge tilbage fra Skat. Men hvad med når det er den anden vej rundt? Hvornår får man restskat tilbage? Restskat opstår, når man har betalt for lidt i skat i forhold til ens indkomst, og det sker ofte, når man har haft en ekstra indtægt eller øget indtjening i løbet af året.
Hvordan opstår restskat?
Restskat kan opstå af flere årsager. Hvis man har skiftet job i løbet af året og ikke har justeret sin forskudsopgørelse på forhånd, kan man stå tilbage med en restskat. Hvis man har modtaget en større arv eller gået fra én indkomst til to (fx ved skilsmisse), kan ens skatteforhold også have ændret sig.
En tredje årsag kan være, at ens arbejdsgiver ikke har trukket tilstrækkeligt i A-skat eller ATP.
Hvornår skal restskatten betales?
Restskat betales senest den 1. juli det efterfølgende år. Hvis man modtager sin årsopgørelse i marts, kan man vente med at betale restskatten indtil juni, hvor den føste rate er ved forfald. Anden og sidste rate er som sagt ved forfald den 1. juli.
Hvordan betaler man restskat?
Man kan betale sin restskat på flere måder. Enten kan man betale den med det samme via netbank, eller man kan vente på restskattebrevet fra Skat og betale via girokort. Man kan også oprette en betalingsaftale med Skat og betale restskatten over flere måneder.
Hvad sker der, hvis man ikke betaler sin restskat til tiden?
Hvis man ikke betaler sin restskat til tiden, kan man risikere at modtage en rykker og betales der ikke, kan det ende med gældssanering. Det betyder, at Skat kan inddrive restskatten ved at modregne i ens løn eller andre indtægter. Endnu værre er det, hvis man ikke er i stand til at betale sin restskat overhovedet. I så fald kan Skat tage retslige skridt og sikre, at man får en anmærkning i RKI, som kan påvirke ens kreditværdighed negativt.
Hvor lang tid har man til at betale sin restskat?
Man har som sagt til den 1. juli det efterfølgende år til at betale sin restskat. Hvis man betaler for sent, risikerer man at modtage rykkere og indkrævning. Man kan dog altid kontakte Skat og aftale en betalingsaftale, hvis man har svært ved at betale sin restskat inden for fristen.
Kan man få renter på sin restskat?
Ja, man kan få renter på sin restskat. Renten fastsættes årligt og var i 2021 på 1,5%. Man kan dog også risikere at skulle betale renter, hvis man ikke betaler sin restskat til tiden.
Kan man få fradrag for betalt restskat?
Nej, man kan desværre ikke få fradrag for betalt restskat. Restskat anses som en form for gæld til Skat, og fradrag gives kun for de udgifter, man har haft i relation til sin indkomst.
Hvad gør man, hvis man mener, at man har betalt for meget i restskat?
Hvis man mener, at man har betalt for meget i restskat, skal man kontakte Skat og bede om en ny årsopgørelse. Man kan også gøre brug af Skats tilbud om rådgivning til skatteborgere.
Er der et loft for, hvor meget restskat man kan have?
Nej, der er desværre ingen loft for, hvor meget restskat man kan have. Hvis man har haft meget høje indkomster eller modtaget en større arv, kan restskatten derfor også blive meget stor.
Hvordan undgår man at få restskat?
Man kan undgå at få restskat ved at sørge for, at ens forskudsopgørelse er opdateret, når man skifter job, får flere indtægter eller lignende. På den måde kan man sikre sig, at der bliver trukket tilstrækkeligt i skat hver måned. Hvis man ikke er sikker på, hvordan man opdaterer sin forskudsopgørelse, kan man få hjælp fra Skat til at gøre det rigtigt.
Hvornår får man skat tilbage 2023?
Man kan forvente at få sin skat tilbage i løbet af efteråret 2023. Der vil blive sendt en årsopgørelse ud i marts eller april 2023, og herefter vil man kunne se, om man står til at få penge tilbage i skat eller har en restskat, der skal betales.
Hvornår kan man se, om man skal have penge tilbage i skat?
Man kan se, om man står til at få penge tilbage i skat eller have en restskat, når man modtager sin årsopgørelse fra Skat. Årsopgørelsen bliver typisk sendt ud i marts eller april måned, og man vil kunne se oplysningerne på skat.dk.
Hvordan får man penge tilbage i skat?
Hvis man står til at få penge tilbage i skat, vil man typisk modtage pengene via sin NemKonto i løbet af efteråret. Man behøver ikke selv at gøre noget for at få pengene udbetalt, da Skat vil sørge for at overføre dem automatisk.
Tidligere overskydende skat
Hvis man har betalt for meget i skat tidligere år, kan man have en overskydende skat, som kan modregnes i restskat eller udbetales tilbage til en selv. Man kan se sin overskydende skat på sin årsopgørelse eller på skat.dk, og man kan bede om at få den udbetalt ved at kontakte Skat.
Årsopgørelse 2023
Årsopgørelsen for 2023 vil blive sendt ud i marts eller april 2023, og den vil give en detaljeret oversigt over ens indkomst, fradrag og skattebetaling i det forgangne år. Man kan se oplysningerne på skat.dk eller på sin e-Boks.
Tastselv skat
Tastselv skat er en online platform, hvor man kan se og ændre sin forskudsopgørelse, indberette selvangivelsen og se sin årsopgørelse. Man kan logge ind på Tastselv skat med sit NemID og få adgang til alle ens skatteoplysninger.
Gaeldst/modregning
Hvis man skylder Skat penge, kan de modregne i ens løn eller andre indtægter, indtil gælden er betalt. Det hedder også modregning eller gaeldstmodregning. Man vil modtage besked fra Skat, hvis de vælger at modregne i ens indtægter.
Skat login
Man kan logge ind på Skat.dk eller Tastselv skat med sit NemID og få adgang til sine skatteoplysninger, forskudsopgørelse og årsopgørelse. Man kan også benytte Skat.dk til at betale restskat eller kontakte Skat for rådgivning.
Konklusion
Restskat kan opstå af flere årsager, og det kan være en ubehagelig overraskelse at modtage en regning fra Skat. Derfor er det vigtigt at sikre sig, at ens forskudsopgørelse er opdateret og at betale sin skat til tiden. Hvis man står til at få penge tilbage i skat, vil pengene blive udbetalt automatisk, mens man selv skal betale sin restskat inden den 1. juli. Man kan altid kontakte Skat for hjælp og rådgivning, hvis man har spørgsmål om sin skattebetaling eller mangler information om ens skatteopgørelse.
Keywords searched by users: hvornår får man restskat tilbage hvornår får man skat tilbage 2023, hvornår kan man se, om man skal have penge tilbage i skat, hvordan får man penge tilbage i skat, tidligere overskydende skat, årsopgørelse 2023, tastselv skat, gaeldst/modregning, skat login
Categories: Top 24 hvornår får man restskat tilbage
Hvornår skal jeg have styr på min restskat for 2022? 🤑
Hvornår får man sin restskat tilbage?
Restskat er noget, som mange danskere kender til. Det opstår, når ens samlede skattekort for året viser sig at være mindre end den faktiske skat, som man skal betale. Det kan skyldes ændringer i ens indkomst eller fradrag i løbet af året, som man ikke har taget højde for i sin forskudsopgørelse. Hvis man har betalt for lidt i skat i løbet af året, skal man betale restskat. Men hvornår får man sin restskat tilbage?
Der er ingen fast regel for, hvornår man får sin restskat tilbage. Det afhænger af flere faktorer, blandt andet hvor hurtigt man får indberettet sine årsopgørelse, og hvor hurtigt SKAT behandler den. Men som udgangspunkt kan man forvente at få sin restskat tilbage i løbet af sommeren eller efteråret.
Det er selvfølgelig vigtigt at bemærke, at hvis man skylder penge til SKAT, så vil man få en rykker, hvis man ikke betaler sin restskat til tiden. Hvis man modtager en rykker fra SKAT, skal man betale sin restskat hurtigst muligt for at undgå yderligere gebyrer og renter.
Måske har man allerede betalt restskat og afventer blot sin årsopgørelse fra SKAT. I så fald vil man kunne se, om man har betalt for meget i skat, og dermed få penge tilbage fra SKAT. Hvis man får penge tilbage, kan man forvente at få dem tilbagebetalt inden for et par uger efter, at man har modtaget sin årsopgørelse.
Hvorfor får man restskat?
Der kan være flere grunde til, at man får restskat. En af de mest almindelige grunde er, at man ikke har ændret sin forskudsopgørelse i løbet af året, selvom man har haft ændringer i sin indkomst eller fradrag. Det kan for eksempel skyldes, at man har fået en lønforhøjelse eller har fået færre fradrag end forventet.
En anden grund kan være, at man har haft flere indtægter end forventet, eller at ens skattepligtige indkomst er steget i løbet af året. Det kan for eksempel skyldes, at man har fået en ekstra indtægt fra et ekstra job eller en bonus.
Hvordan kan man undgå restskat?
For at undgå restskat kan man opdatere sin forskudsopgørelse løbende i løbet af året, så den altid afspejler ens aktuelle situation. Det kan man gøre ved at logge ind på SKATs hjemmeside og ændre sin forskudsopgørelse. Det kan for eksempel være en god ide at gøre det, hvis man får et nyt job eller en ny indtægt.
Man kan også undgå restskat ved at vælge at betale mere i skat hver måned. Man kan for eksempel sætte sit skattekort til at trække mere i skat hver måned, end man egentlig skylder, så man undgår at skulle betale restskat senere. Det kræver dog, at man har råd til at betale mere i skat hver måned.
Alternativt kan man også vælge at betale restskatten af hurtigst muligt, så man undgår renter og gebyrer.
FAQ
Hvorfor skal man betale restskat?
Man skal betale restskat, hvis man har betalt for lidt i skat i løbet af året. Det kan skyldes ændringer i ens indkomst eller fradrag, som man ikke har taget højde for i sin forskudsopgørelse.
Hvornår får man sin restskat tilbage?
Der er ingen fast regel for, hvornår man får sin restskat tilbage, men som udgangspunkt kan man forvente at få den tilbage i løbet af sommeren eller efteråret.
Hvordan kan man undgå restskat?
Man kan undgå restskat ved at opdatere sin forskudsopgørelse løbende i løbet af året, så den altid afspejler ens aktuelle situation. Man kan også vælge at betale mere i skat hver måned eller betale restskatten af hurtigst muligt.
Hvad sker der, hvis man ikke betaler sin restskat til tiden?
Hvis man ikke betaler sin restskat til tiden, vil man få en rykker fra SKAT, og man risikerer yderligere gebyrer og renter.
Kan man få penge tilbage, hvis man har betalt for meget i skat?
Ja, hvis man har betalt for meget i skat, vil man få penge tilbage fra SKAT. Man vil kunne se, om man har betalt for meget i sin årsopgørelse fra SKAT, og penge vil blive tilbagebetalt inden for et par uger.
Hvornår kan man se om man skal have penge tilbage i skat 2023?
Det er en velkendt sag, at årets gang kan have en væsentlig indflydelse på vores økonomi. Udover jul og nytår, så er der endnu en tid på året, som er vigtig for rigtig mange danskere – nemlig tidspunktet, hvor skatteopgørelsen offentliggøres. Hvis du er ligesom mange andre danskere og gerne vil vide, hvornår du kan forvente at modtage din skatteopgørelse i 2023, samt hvordan du kan se, om du skal have penge tilbage i skat, så læs videre.
Hvornår kan man forvente at modtage skatteopgørelsen?
Skatteopgørelsen for 2022 offentliggøres tilgængelig på SKATs hjemmeside fra midt i marts 2023. Der er stor interesse for at få adgang til disse oplysninger, og som følge af dette, kan hjemmesiden blive overbelastet. Så hvis du vil undgå at sidde og vente i lange køer og få adgang til dine oplysninger hurtigt, er det en god idé at checke SKATs hjemmeside så tidligt som muligt. Mange kommer i den situation, hvor de bare sidder og venter på at høre fra SKAT, men hvis du selv holder dig opdateret, kan du undgå at blive frustreret og stresset.
Hvordan kan man se, om man får penge tilbage i skat?
For at få adgang til dine oplysninger omkring eventuelle tilbagebetalinger og fradrag, skal du logge ind på SKATs hjemmeside. Her kan du få oplysninger om det samlede beløb, som du eventuelt skal tilbagebetale eller få udbetalt fra SKAT. Ydermere kan du se, om der er fradrag, som du kan benytte dig af i din selvangivelse. For at finde ud af, om du har penge til gode, er det afgørende, at du indtaster din årsopgørelse korrekt, og at du sørger for at inkludere alle fradrag og skatteforhold korrekt.
Hvad er fradrag, og hvordan fungerer de i skattesystemet?
Fradrag er en af de mest interessante dele af det danske skattesystem, da de kan hjælpe dig med at spare penge på din årlige skat. Hvert år har du ret til at trække visse omkostninger fra din indkomst, såsom faglige udgifter, kørsel og børne- og ungeudgifter. Det betyder, at du kan trække det samlede beløb, som du har medgået til disse udgifter, fra din bruttoløn, hvilket kan resultere i, at du betaler mindre i skat. Eftersom fradrag varierer fra person til person, er det vigtigt at tage sig tid til at analysere ens individuelle fradrag og tage dem med i selvangivelsen. Det vil sige, at du bør gøre dig bekendt med, hvilke fradrag du har ret til, og derefter indtaste dem korrekt på din årsopgørelse. Det kan tage tid, men det er det helt klart værd.
Hvad skal du ellers være opmærksom på?
Et godt råd er, at du ikke skal modtage din årsopgørelse og regne med at den passer fuldt ud, da det er muligt, at der er fejl, som kan ændre beløbet med tiden. Derfor er det vigtigt, at du checke op på dine oplysninger med jævne mellemrum, især hvis du oplever usædvanlige omstændigheder inden for en given periode, såsom opsigelse, skilsmisse eller dødsfald i familien.
FAQs
Q: Kan jeg tjekke min skatteopgørelse via telefonen?
A: Ja, det er muligt at tjekke din årsopgørelse via SKAT’s mobil-app eller via deres hjemmeside.
Q: Hvad er fordelene ved at tjekke min årsopgørelse regelmæssigt?
A: Ved at være på forkant med dine oplysninger og eventuelle penge du skal tilbagebetale eller får udbetalt, kan du undgå unødvendig stress og frustration.
Q: Hvilke oplysninger skal jeg have tilgængelige, når jeg skal tjekke min årsopgørelse?
A: Du skal have din selvangivelse fra forrige år samt eventuelle modtagne indkomstopgørelser og børneoplysninger.
Q: Hvad skal jeg gøre, hvis jeg finder fejl i min årsopgørelse?
A: Hvis du finder fejl eller uregelmæssigheder i din årsopgørelse, skal du kontakte SKAT for at få dem rettet.
See more here: botanicavietnam.com
hvornår får man skat tilbage 2023
Først og fremmest er det vigtigt at forstå, at der ikke er en fast dato for, hvornår man får skat tilbage. Det afhænger af en række forskellige faktorer, såsom hvor tidligt eller sent man har indsendt sin selvangivelse, om man har gjort brug af fradrag, og hvor mange sager SKAT har at behandle i den pågældende periode.
Generelt set kan man dog sige, at man typisk får skat tilbage i løbet af foråret og sommeren. Hvis du har indsendt din selvangivelse i god tid, og har valgt at få pengene udbetalt direkte til din NemKonto, kan du forvente at få skat tilbage allerede i april eller maj måned. Hvis du derimod har indsendt din selvangivelse sent, eller har valgt at få pengene udbetalt på en anden måde, kan du forvente at vente længere.
Hvornår skal jeg indsende min selvangivelse?
Det er vigtigt at indsende sin selvangivelse i god tid, hvis man ønsker at få skat tilbage hurtigst muligt. Selvangivelsen skal normalt indsendes senest den 1. juli hvert år, men hvis man ønsker at få skat tilbage hurtigt, er det en god idé at indsende sin selvangivelse så tidligt som muligt.
Hvordan kan jeg få mest muligt ud af mine skattefradrag?
Hvis du ønsker at få mest muligt ud af dine skattefradrag, er det en god idé at sætte dig ind i de forskellige fradragsmuligheder, som man har som borger i Danmark. Der findes en række forskellige fradrag, som man kan benytte sig af, såsom fradrag for kørsel, fradrag for rejser, fradrag for husleje, fradrag for pensioner og meget mere.
Det er vigtigt at huske på, at man kun kan få fradrag for de udgifter, som man faktisk har haft i det pågældende år, og at man skal have dokumentation for disse udgifter. Det kan være en god idé at gemme kvitteringer og andre dokumenter, som kan dokumentere ens udgifter i løbet af året, så man er godt rustet til at indsende sin selvangivelse.
Hvis man er usikker på, hvilke fradrag man kan benytte sig af, eller hvordan man skal dokumentere ens udgifter, kan man kontakte SKAT, som vil hjælpe en med at finde de rigtige svar.
Hvilke andre faktorer kan påvirke, hvornår jeg får skat tilbage?
Udover indsendelsestidspunktet og antallet af brugte fradrag, kan der være en række andre faktorer, som kan påvirke, hvornår du får skat tilbage. For eksempel kan eventuelle fejl eller mangler i din selvangivelse føre til forsinkelser i behandlingen, eller hvis SKAT har mange andre sager at behandle i den pågældende periode, kan der også opstå forsinkelser.
Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke har modtaget mine penge?
Hvis du ikke har modtaget dine penge, kan det skyldes en række forskellige årsager. For det første kan det være, at der er sket en fejl eller en forsinkelse i behandlingen af din selvangivelse, og at pengene derfor først udbetales senere. Det kan også være, at der er sket en fejl i din bankoverførsel, eller at pengene er blevet sendt til en forkert konto.
Hvis du ikke har modtaget dine penge, kan du kontakte SKAT, som vil hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er sket, og hvordan du kan løse problemet.
Hvordan kan jeg undgå at betale for meget i skat?
Hvis du ønsker at undgå at betale for meget i skat, er det en god idé at sørge for at udnytte alle dine fradragsmuligheder, som tidligere nævnt. Det kan også være en god idé at sørge for at opdatere dine forskudsoplysninger løbende, så du ikke betaler mere i skat, end du behøver.
Hvis du har nedsat arbejdsevne eller har fået nye fradrag i løbet af året, kan det være en god idé at kontakte SKAT og ændre dine forskudsoplysninger, så du betaler den korrekte skat.
Konklusion
Hvornår får man skat tilbage i 2023? Det afhænger af en række forskellige faktorer, men generelt set kan man forvente at få skat tilbage i løbet af foråret og sommeren, hvis man har indsendt sin selvangivelse i god tid og har valgt at få pengene udbetalt direkte til sin NemKonto. Hvis man ønsker at få mest muligt ud af sine skattefradrag, er det en god idé at sætte sig ind i de forskellige fradragsmuligheder, som man har som borger i Danmark, og at sørge for at dokumentere ens udgifter nøje.
Husk også at kontakte SKAT, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvad du skal gøre, hvis du ikke har modtaget dine penge, eller hvis du ønsker at ændre dine forskudsoplysninger. Ved at tage disse forholdsregler kan du få mest muligt ud af dine skattefradrag og undgå at betale for meget i skat.
hvornår kan man se, om man skal have penge tilbage i skat
Hvis du har betalt for meget i skat i løbet af året, vil du få penge tilbage i skat. Det modsatte gælder, hvis du har betalt for lidt i skat, så skal du betale restskat til SKAT.
Når skal man se efter sin årsopgørelse?
Normalvis kan du se din årsopgørelse i slutningen af marts hvert år. Årsopgørelsen viser samtidig, hvor meget du har i restskat eller til gode i SKAT.
Det er dog vigtigt at huske, at din årsopgørelse kun er et skøn over, hvad du vil få tilbage eller hvad du vil skulle betale i restskat. Årsopgørelsen er ikke endelig, før du har modtaget et endeligt skatteopgør fra SKAT.
Men hvorfor skal du vente på det endelige skatteopgør? Skatteopgøret kan justere din indkomst eller fradrag ifølge dine reelle forhold i det år, du har afgivet selvangivelse, hvilket kan ændre det skøn, som din årsopgørelse giver.
Hvordan kan man se det endelige skatteopgør?
Hvis du har gjort online forskningsarbejde for at finde ud af, om du skal have penge tilbage i skat, er det vigtigt at vide, at din endelige årsopgørelse kan være anderledes end din første årsopgørelse. Det skyldes, at din endelige årsopgørelse tager hensyn til dine reelle forhold i det pågældende år og ikke kun dine skønnede forhold.
Ud over det, er det vigtigt at huske på, at du får et endeligt skatteopgør, når SKAT har behandlet din selvangivelse. Normalvis modtager du det endelige skatteopgør i løbet af året efter det år, du har afgivet selvangivelse for.
Endvidere kan du som en selvangivelse-løsning, logge på SKAT’s hjemmeside med dit NemID og tjekke om du har modtaget dit endelige skatteopgør. Hvis du ikke kan finde dit endelige skatteopgør, kan det være en god idé at kontakte SKAT for at høre nærmere og få hjælp til at finde ud af, om din selvangivelse er blevet behandlet.
Hvad kan påvirke din skattebetaling?
Forskellige forhold kan påvirke, hvor meget du skal betale i skat, eller hvor meget du kan få tilbage i skat. Her er nogle faktorer, som kan have indflydelse på din skattebetaling.
Indkomst
Din indkomst spiller en stor rolle i, hvor meget du skal betale i skat eller hvor meget du kan få tilbage i skat. Jo mere du tjener, jo mere skal du betale i skat.
Frivillige indbetalinger
Hvis du har indbetalt frivillige bidrag til pension eller individuelt sundhedsforsikring, kan du reducere din skattebetaling.
Fradrag
Fradrag er de udgifter, du kan trække fra din indkomst, før du skal betale skat af den. De mest almindelige fradrag er f.eks. kørselsfradrag, boligindskud, fagforeningskontingent, bidrag til pensionsordning, renter og afdrag på lån, sundhedsudgifter og uddannelsesudgifter.
Hvis du har skattemæssige fradrag, vil det også påvirke, om du skal betale skat eller modtage penge tilbage i skat.
Arbejdsgiverbidrag
Endvidere skal arbejdsgiveren betale til ordninger som ATP, feriepenge m.m. beløbet trækkes fra lønnen og indbetaler til fundene. Det vil sige, du betaler rent faktisk, men kan ikke trække det fra som skattefradrag og ikke nævnt på din selvangivelse.
Hvad skal du gøre, hvis du har fået for meget tilbage i skat?
Hvis din årsopgørelse viser, at du har betalt for meget i skat, kan du anmode om at modtage pengene tilbage. Du kan anmode om tilbagebetaling på SKAT’s hjemmeside, hvis du ønsker at modtage pengene tilbage straks. Alternativt kan du vente på, at SKAT selv overfører pengene til din NemKonto, hvilket normalt tager 1-2 uger.
Men pas på – Hvis du vælger at modtage pengene tilbage, kan du muligvis reducere dine fradrag i den kommende skatteperiode, hvilket kan resultere i, at du ender med at betale for meget i skat det kommende år.
FAQs:
1. Hvor kan jeg tjekke min årsopgørelse?
A: Du kan tjekke din årsopgørelse på SKAT’s hjemmeside.
2. Hvornår modtager jeg min årsopgørelse?
A: Normalvis modtager du din årsopgørelse i slutningen af marts hvert år.
3. Hvornår modtager jeg mit endelige skatteopgør?
A: Dit endelige skatteopgør modtager du normalvis i løbet af året efter, du har afgivet selvangivelse.
4. Hvordan kan jeg reducere min skattebetaling?
A: Du kan reducere din skattebetaling ved at indbetale frivillige bidrag til pension eller sundhedsforsikring og ved at have skattemæssige fradrag.
5. Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har fået for meget tilbage i skat?
A: Hvis du har fået for meget tilbage i skat, kan du anmode om at modtage pengene tilbage på SKAT’s hjemmeside. Pas dog på, at du ikke reducerer dine fradrag for meget, da det kan resultere i, at du ender med at betale for meget i skat det kommende år.
Images related to the topic hvornår får man restskat tilbage

Article link: hvornår får man restskat tilbage.
Learn more about the topic hvornår får man restskat tilbage.
- Penge tilbage i skat – Skat.dk
- Skattestyrelsen udbetaler 25,5 mia. kr. i overskydende skat
- Årsopgørelsen – Skat.dk
- Penge tilbage i skat – Borger.dk
- Restskat – Hvorfor skal DU altid betale penge tilbage til SKAT? – Kevlaw
- Årsopgørelsen 2022 – hvornår sker hvad? – Skat.dk
- Hvornår får jeg penge tilbage i skat? 2022-2023
- Penge tilbage i skat – Borger.dk
- Hvornår får man skat tilbage? Find ud af det her – LendMe
- Restskat Guide (2023) Se hvilken dato du får restskat udbetaling
- Skal jeg have penge tilbage i skat? – Bankly
- Vi kan modregne din gæld til det offentlige – Om Gældsstyrelsen