Skip to content
Trang chủ » Hoe Lang Duurt De Boottocht Naar Terschelling?

Hoe Lang Duurt De Boottocht Naar Terschelling?

TERSCHELLING DID NOT GO AS PLANNED (friesland, the netherlands)

Hoe Lang Duurt De Boottocht Naar Terschelling?

Terschelling Did Not Go As Planned (Friesland, The Netherlands)

Keywords searched by users: hoe lang is het varen naar terschelling hoe lang varen naar vlieland, hoe lang varen naar ameland, sneldienst terschelling, goedkope overtocht terschelling, boot terschelling 5 euro, hoe lang duurt de snelboot naar terschelling, wat kost overtocht terschelling met fiets, overtocht terschelling met auto

Vaartijd naar Terschelling

Als je vanuit Harlingen naar Terschelling wilt, zijn er verschillende mogelijkheden om het eiland te bereiken. De vaartijd naar Terschelling is afhankelijk van het soort boot dat je kiest. De meeste boten van Rederij Doeksen doen er ongeveer 2 uur over om de overtocht te maken. In dit artikel gaan we dieper in op de vaartijd naar Terschelling en geven we antwoord op enkele veelgestelde vragen.

Rederij Doeksen

Rederij Doeksen is de grootste veerdienstmaatschappij die de verbinding tussen Harlingen op het vasteland en de Waddeneilanden Terschelling en Vlieland onderhoudt. Ze bieden verschillende boten aan voor de overtocht naar Terschelling, waaronder de sneldienst en de reguliere veerboot.

De verschillende boten

Rederij Doeksen heeft verschillende boten die worden ingezet voor de overtocht naar Terschelling. De sneldienst is de snelste optie en doet er ongeveer 45 minuten over. Dit is ideaal voor reizigers die snel naar het eiland willen. De reguliere veerboot doet er wat langer over, ongeveer 2 uur, maar biedt meer comfort en faciliteiten aan boord. Beide boten zijn modern en voorzien van alle benodigdheden voor een prettige overtocht.

Dienstregeling en afvaarten

De dienstregeling van Rederij Doeksen is afhankelijk van het seizoen. In de zomerperiode zijn er meer afvaarten en is er een uitgebreidere dienstregeling. Je kunt de exacte tijden en afvaarten raadplegen op de website van Rederij Doeksen. Het is belangrijk om vooraf je overtocht te plannen en op tijd aanwezig te zijn bij de veerhaven, vooral in drukke periodes als de zomervakantie.

Tarieven voor personen

De tarieven voor een overtocht naar Terschelling variëren afhankelijk van het type ticket dat je kiest. Rederij Doeksen hanteert verschillende tarieven voor volwassenen, kinderen en groepen. De prijzen kunnen ook verschillen tussen de sneldienst en de reguliere veerboot. Op de website van Rederij Doeksen kun je de actuele tarieven en eventuele kortingen vinden.

Kosten van een bootkaartje

Een bootkaartje naar Terschelling is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type ticket, de leeftijd van de passagier en het seizoen. Een enkele reis met de veerboot naar Terschelling kost gemiddeld €25,90 voor volwassenen en €16,40 voor kinderen. Een retourtje met de veerboot is wat voordeliger en kost ongeveer €32 voor volwassenen en €21,50 voor kinderen. Voor de sneldienst gelden andere tarieven. Het is aan te raden om de website van Rederij Doeksen te raadplegen voor de meest recente prijzen.

Extra informatie en afvaarten

Naast de reguliere afvaarten biedt Rederij Doeksen ook extra afvaarten en speciale diensten aan, zoals de sneldienst op vrijdag 20 oktober. Deze extra afvaarten zijn vaak in drukke periodes of tijdens speciale evenementen. Het is verstandig om vooraf te controleren welke extra afvaarten beschikbaar zijn en of deze aansluiten bij jouw reisplannen.

Veelgestelde vragen

Hoe lang is het varen naar Vlieland?

De vaartijd naar Vlieland verschilt per boot. De reguliere veerboot van Rederij Doeksen doet er ongeveer 1 uur en 30 minuten over om van Harlingen naar Vlieland te varen.

Hoe lang is het varen naar Ameland?

De vaartijd naar Ameland is vergelijkbaar met de vaartijd naar Terschelling. De reguliere veerboot van Rederij Doeksen doet er ongeveer 45 minuten tot 1 uur en 30 minuten over om van Holwerd naar Ameland te varen.

Wat is de vaartijd van de sneldienst naar Terschelling?

De sneldienst van Rederij Doeksen doet er ongeveer 45 minuten over om van Harlingen naar Terschelling te varen. Dit is de snelste optie om het eiland te bereiken.

Zijn er goedkope overtochten naar Terschelling?

Rederij Doeksen hanteert verschillende tarieven voor de overtocht naar Terschelling, afhankelijk van het seizoen, het type ticket en eventuele kortingen. Het is aan te raden om de website van Rederij Doeksen te raadplegen voor actuele aanbiedingen en kortingen.

Kan ik met de boot naar Terschelling voor €5?

Nee, een bootkaartje naar Terschelling kost meer dan €5. De prijzen variëren afhankelijk van het type ticket en de bestemming. Een enkele reis met de veerboot kost gemiddeld €25,90 voor volwassenen.

Hoe lang duurt de snelboot naar Terschelling?

De sneldienst van Rederij Doeksen doet er ongeveer 45 minuten over om van Harlingen naar Terschelling te varen. Dit is de snelste optie om het eiland te bereiken.

Wat kost de overtocht naar Terschelling met een fiets?

Het meenemen van een fiets op de veerboot naar Terschelling is mogelijk, maar hiervoor geldt een apart tarief. De kosten voor het meenemen van een fiets variëren afhankelijk van het type ticket en seizoen. Het is raadzaam om de website van Rederij Doeksen te raadplegen voor actuele tarieven.

Kan ik met de auto naar Terschelling?

Nee, het is niet mogelijk om met de auto naar Terschelling te reizen. Auto’s zijn niet toegestaan op het eiland. Je kunt je auto parkeren in Harlingen en vervolgens te voet of met de fiets de overtocht maken naar Terschelling.

Met deze informatie heb je een duidelijk beeld van hoe lang het varen naar Terschelling duurt en wat je kunt verwachten qua vaartijden, tarieven en mogelijkheden. Plan je reis goed vooruit en geniet van een mooie overtocht naar dit prachtige Waddeneiland.

Categories: Verzamelen 67 Hoe Lang Is Het Varen Naar Terschelling

TERSCHELLING DID NOT GO AS PLANNED (friesland, the netherlands)
TERSCHELLING DID NOT GO AS PLANNED (friesland, the netherlands)

De boot naar Terschelling vaart meerdere keren op een dag van Harlingen naar het Waddeneiland. De overtocht duurt ongeveer 2 uur. Er zijn ook sneldiensten die je in 50 minuten naar het eiland brengen.Rederij Doeksen, verantwoordelijk voor de veerdiensten naar Vlieland en Terschelling, haalt vanwege de hoge brandstofkosten twee veerboten uit de vaart. Ook de prijs van de kaartjes gaat mogelijk omhoog.Van Harlingen naar Terschelling en v.v.

ca. 1 uur en 35 min.

Technische specificaties
Lengte: 65,6 meter
Maximale snelheid: 12 mijl per uur (ca. 22 km/u)
Aantal passagiers: 12
Vracht: 449,1 ton (182 meter)
Gebouwd in: 2002
Tarieven retour veerboot
Leeftijd Winter Zomer
0 t/m 3 jaar Gratis Gratis
4 t/m 11 jaar 14,78 15,30
12 t/m 64 jaar 29,72 30,76
65+ 26,66 27,60

Hoeveel Kilometer Is Het Varen Van Harlingen Naar Terschelling?

Hoeveel kilometer is het varen van Harlingen naar Terschelling?

Technische specificaties:
– Lengte: 65,6 meter
– Maximale snelheid: 12 mijl per uur (ca. 22 km/u)
– Aantal passagiers: 12
– Vracht: 449,1 ton (182 meter)
– Gebouwd in: 2002

Om de afstand te varen van Harlingen naar Terschelling ontbreekt er informatie in de oorspronkelijke tekst.

Waarom Is De Boot Naar Terschelling Zo Duur?

Waarom is de boot naar Terschelling zo duur?
Rederij Doeksen, een bedrijf dat verantwoordelijk is voor het verzorgen van veerdiensten naar zowel Vlieland als Terschelling, heeft onlangs besloten om twee van hun veerboten uit de vaart te halen vanwege de hoge brandstofkosten. Dit heeft een directe invloed op de prijzen van de kaartjes, die mogelijk zullen stijgen. Dit nieuws werd bekendgemaakt op 14 september 2022.

Wat Kost De Overtocht Met De Boot Naar Terschelling?

Wat zijn de kosten voor een retourovertocht met de boot naar Terschelling? Hieronder staan de tarieven voor verschillende leeftijdsgroepen in zowel de winter als de zomer:
– 0 t/m 3 jaar: Gratis
– 4 t/m 11 jaar: €14,78 in de winter, €15,30 in de zomer
– 12 t/m 64 jaar: €29,72 in de winter, €30,76 in de zomer
– 65+: €26,66 in de winter, €27,60 in de zomer.

Details 9 hoe lang is het varen naar terschelling

Boottijden Terschelling | Tijden Boot Terschelling | Vertrektijden  Overtocht | Hellowadden
Boottijden Terschelling | Tijden Boot Terschelling | Vertrektijden Overtocht | Hellowadden
Met De Boot Naar Terschelling - Reizigersbeoordelingen - Rederij Doeksen -  Tripadvisor
Met De Boot Naar Terschelling – Reizigersbeoordelingen – Rederij Doeksen – Tripadvisor
Kosten Boot Naar Terschelling | Prijzen & Voordeeltickets |  Helloterschelling
Kosten Boot Naar Terschelling | Prijzen & Voordeeltickets | Helloterschelling
Tijden Voor Boot Terschelling | Afvaart & Dienstregeling | Helloterschelling
Tijden Voor Boot Terschelling | Afvaart & Dienstregeling | Helloterschelling
Boot Van Vlieland Naar Texel | Bezoek Beide Eilanden | Hellovlieland
Boot Van Vlieland Naar Texel | Bezoek Beide Eilanden | Hellovlieland

See more here: botanicavietnam.com

Learn more about the topic hoe lang is het varen naar terschelling.

See more: https://botanicavietnam.com/category/dagelijks-leven/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *