Skip to content
Trang chủ » Google Werkt Niet Op Telefoon: Handige Oplossingen!

Google Werkt Niet Op Telefoon: Handige Oplossingen!

google app not working on android phone | google not responding on android | google not opening

Google Werkt Niet Op Telefoon: Handige Oplossingen!

Google App Not Working On Android Phone | Google Not Responding On Android | Google Not Opening

Keywords searched by users: google werkt niet op telefoon google werkt niet op samsung, google werkt niet op iphone, google werkt niet meer op tablet, google werkt niet op android, google werkt niet op laptop, google nummer zoeken werkt niet, zoekfunctie google werkt niet, google problemen oplossen

Oorzaken waarom Google niet werkt op een telefoon

Er zijn verschillende redenen waarom je mogelijk problemen kunt ondervinden met het gebruik van Google op je telefoon. Hieronder staan enkele veelvoorkomende oorzaken:

 • Internetverbinding: Als je geen internetverbinding hebt of een zwakke signaalsterkte, kan Google mogelijk niet goed werken. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je een stabiele en sterke internetverbinding hebt.
 • App-problemen: Soms kunnen er problemen zijn met de Google-app zelf. Dit kan te wijten zijn aan een bug of een fout in de app. Het kan helpen om de app opnieuw in te stellen of bij te werken om deze problemen op te lossen.
 • Apparaatcompatibiliteit: Niet alle telefoons zijn volledig compatibel met alle functies van de Google-app. Dit kan ervoor zorgen dat bepaalde functies niet goed werken of helemaal niet beschikbaar zijn op je telefoon.
 • Instellingen: Soms kunnen problemen met Google op je telefoon te wijten zijn aan verkeerde instellingen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de relevante instellingen correct zijn geconfigureerd om Google goed te laten werken.

Hoe de Google-app resetten op een Android-telefoon

Als je problemen hebt met de Google-app op je Android-telefoon, kan het resetten van de app helpen om deze problemen op te lossen. Volg deze stappen om de Google-app te resetten:

 1. Ga naar de “Instellingen” van je telefoon.
 2. Tik op “Apps” of “Applicatiebeheer”. Dit kan iets anders worden genoemd, afhankelijk van het merk en model van je telefoon.
 3. Zoek en tik op “Google” in de lijst met geïnstalleerde apps.
 4. Tik op “Opslag” of “Opslagruimte” en vervolgens op “Gegevens wissen” of “Cache wissen”.
 5. Start je telefoon opnieuw op en probeer de Google-app opnieuw te openen.

Problemen met internetverbinding oplossen

Als je problemen ondervindt met de internetverbinding op je telefoon, kan dit ervoor zorgen dat Google niet goed werkt. Hier zijn enkele mogelijke oplossingen om internetverbindingsproblemen op te lossen:

 • Controleer of je een stabiele en sterke internetverbinding hebt. Probeer je telefoon opnieuw op te starten en controleer of andere apps wel goed werken met de internetverbinding.
 • Controleer of de vliegtuigmodus niet is ingeschakeld. Deze modus schakelt de internetverbinding uit.
 • Controleer of je mobiele data- of Wi-Fi-instellingen correct zijn geconfigureerd. Zorg ervoor dat je de juiste gegevensverbinding hebt ingeschakeld en dat je bent verbonden met een betrouwbaar Wi-Fi-netwerk.
 • Probeer de netwerkinstellingen op je telefoon te resetten. Ga naar de “Instellingen” van je telefoon, tik op “Netwerkinstellingen resetten” en bevestig vervolgens je keuze. Houd er rekening mee dat dit al je netwerkinstellingen reset en dat je mogelijk opnieuw verbinding moet maken met je Wi-Fi-netwerken.

Problemen met de Google Assistent oplossen

Als je problemen ondervindt met de Google Assistent op je telefoon, zijn hier enkele mogelijke oplossingen:

 • Controleer of je de nieuwste versie van de Google Assistent-app hebt geïnstalleerd. Updates kunnen belangrijke bugfixes en verbeteringen bevatten die problemen kunnen oplossen.
 • Controleer of de microfoon van je telefoon goed werkt. De Google Assistent maakt gebruik van de microfoon voor spraakopdrachten. Als de microfoon niet goed werkt, kan dit problemen veroorzaken.
 • Controleer of de instellingen van de Google Assistent correct zijn geconfigureerd. Ga naar de instellingen van de Google Assistent en controleer of de vereiste machtigingen zijn ingeschakeld.
 • Probeer de Google Assistent opnieuw in te stellen. Ga naar de instellingen van de Google Assistent en selecteer “Assistent opnieuw instellen”. Houd er rekening mee dat dit al je persoonlijke instellingen voor de Google Assistent zal verwijderen.

Chrome-reparatie voor het oplossen van Google-problemen

Als je problemen ondervindt met Google op je telefoon, kan het probleem mogelijk worden veroorzaakt door problemen met de Chrome-browser. Hier zijn enkele mogelijke oplossingen om Chrome-problemen op te lossen:

 • Controleer of je de nieuwste versie van Chrome hebt geïnstalleerd. Updates kunnen belangrijke bugfixes en verbeteringen bevatten die problemen kunnen oplossen.
 • Probeer de cache en cookies van Chrome te wissen. Ga naar de instellingen van Chrome, tik op “Privacy” of “Privacy en beveiliging”, en selecteer vervolgens “Browsegegevens wissen”. Kies de opties om de cache en cookies te wissen en tik op “Gegevens wissen”.
 • Controleer of je Chrome-extensies zijn ingeschakeld. Sommige extensies kunnen problemen veroorzaken met het laden van Google of andere websites. Ga naar chrome://extensions in de adresbalk van Chrome en schakel alle extensies uit.
 • Probeer Chrome opnieuw in te stellen. Ga naar de instellingen van Chrome, zoek de optie om Chrome te resetten naar de standaardinstellingen en bevestig je keuze.

Problemen met de widget Weer oplossen op een telefoon

Als je problemen ondervindt met de weer-widget op je telefoon, zijn hier enkele mogelijke oplossingen:

 • Controleer of je de juiste locatie hebt ingesteld in de weer-widget. Sommige weer-widgets kunnen de locatie automatisch detecteren, terwijl andere handmatige invoer vereisen. Controleer of de juiste locatie is ingesteld om nauwkeurige weersinformatie te krijgen.
 • Controleer of de weer-widget correct is geconfigureerd. Ga naar de instellingen van de weer-widget en controleer of alle benodigde instellingen zijn ingeschakeld.
 • Probeer de cache van de weer-widget te wissen. Ga naar de instellingen van je telefoon, tik op “Apps” of “Applicatiebeheer”, zoek en tik op de weer-widget en selecteer vervolgens “Opslag” of “Opslagruimte”. Tik op “Gegevens wissen” of “Cache wissen”.
 • Als de probleem met de weer-widget aanhoudt, kun je overwegen om een andere weer-widget te proberen. Er zijn verschillende weer-widgets beschikbaar in de Google Play Store die mogelijk beter werken op je telefoon.

De standaardinstellingen van Chrome resetten

Als je problemen blijft ondervinden met Google op je telefoon, kan het resetten van de standaardinstellingen van Chrome helpen om deze problemen op te lossen. Volg deze stappen om de standaardinstellingen van Chrome te resetten:

 1. Open de Chrome-app op je telefoon.
 2. Tik op het menupictogram (meestal weergegeven als drie verticale stippen) in de rechterbovenhoek van het scherm.
 3. Tik op “Instellingen” in het menu.
 4. Tik op “Privacy” of “Privacy en beveiliging” in het instellingenmenu.
 5. Tik op “Standaardinstellingen herstellen” of een vergelijkbare optie.
 6. Bevestig je keuze en wacht tot de standaardinstellingen zijn hersteld.

Andere mogelijke oplossingen voor het niet-functioneren van Google op een telefoon

Als geen van de bovenstaande oplossingen heeft gewerkt, zijn hier enkele andere mogelijke oplossingen die je kunt proberen:

 • Controleer of je telefoon is bijgewerkt naar de nieuwste softwareversie. Updates kunnen belangrijke bugfixes en verbeteringen bevatten die problemen met Google kunnen oplossen.
 • Start je telefoon opnieuw op. Soms kunnen tijdelijke softwareproblemen worden opgelost door je telefoon opnieuw op te starten.
 • Controleer of andere gebruikers vergelijkbare problemen melden. Als andere gebruikers vergelijkbare problemen melden, kan dit duiden op een breder probleem bij Google. In dat geval kun je contact opnemen met de klantenondersteuning.

Hoe contact op te nemen met de klantenondersteuning van HTC voor Google-problemen op een telefoon

Als geen van de bovenstaande oplossingen heeft gewerkt en je een HTC-telefoon hebt, kun je contact opnemen met de klantenondersteuning van HTC voor hulp bij Google-problemen op je telefoon. Hier zijn de stappen om contact op te nemen met de klantenondersteuning van HTC:

 1. Ga naar de HTC-ondersteuningspagina op de website van HTC.
 2. Selecteer je land en taal.
 3. Klik op de optie om contact op te nemen met de klantenondersteuning.
 4. Vul het formulier in met je contactgegevens en een beschrijving van het probleem dat je ondervindt.
 5. Verzend het formulier en wacht op een reactie van de klantenondersteuning van HTC.

Veelgestelde vragen

1. Google werkt niet op mijn Samsung-telefoon, wat moet ik doen?

Als Google niet goed werkt op je Samsung-telefoon, kun je de bovenstaande oplossingen proberen, waaronder het resetten van de Google-app, het oplossen van internetverbindingproblemen en het repareren van Chrome. Als het probleem aanhoudt, kun je contact opnemen met de klantenondersteuning van Samsung voor verdere assistentie.

2. Ik kan Google niet gebruiken op mijn iPhone, wat moet ik doen?

Als Google niet werkt op je iPhone, kun je ook de bovenstaande oplossingen proberen. Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de Google-app hebt geïnstalleerd en controleer je internetverbinding. Je kunt ook proberen om de instellingen van de Google-app op je iPhone opnieuw in te stellen. Als het probleem aanhoudt, kun je contact opnemen met de klantenondersteuning van Apple voor verdere hulp.

3. Google werkt niet meer op mijn tablet, hoe kan ik dit oplossen?

Als Google niet goed werkt op je tablet, kun je dezelfde oplossingen proberen als voor een telefoon, inclusief het resetten van de Google-app en het oplossen van internetverbindingproblemen. Zorg ervoor dat je tablet up-to-date is met de nieuwste softwareversie en probeer eventuele problem

Categories: Delen 66 Google Werkt Niet Op Telefoon

google app not working on android phone | google not responding on android | google not opening
google app not working on android phone | google not responding on android | google not opening

Start je apparaat opnieuw op en probeer de zoekopdracht opnieuw. Als je verbinding met internet kunt maken, kun je de Google-app updaten naar de nieuwste versie. Als je wilt nagaan of je resultaten krijgt, probeer je de zoekopdracht opnieuw.Een exacte oorzaak voor de storing is niet bekend. Technologiesite Android Authority vermoedt dat het te maken heeft met een recente update voor de app, die bij gebruikers automatisch wordt geïnstalleerd. Niet alle Android-toestellen zijn getroffen, maar op Twitter druppelen klachten van gebruikers wereldwijd binnen.Een programma of proces dat momenteel actief is op je computer, kan problemen met Chrome veroorzaken. Je kunt je computer opnieuw opstarten om te zien of het probleem daarmee wordt opgelost. Als de bovenstaande oplossingen niet werken, raden we je aan Chrome te verwijderen en opnieuw te installeren.

Problemen met ‘Hey Google‘ oplossen
 1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar de Assistent-instellingen of open de Google Assistent-app. en zeg ‘Assistent-instellingen’.
 2. Tik onder Populaire instellingen op Voice Match.
 3. Zet Hey Google aan en stel Voice Match in.

Waarom Werkt Google Niet Meer Op Mijn Telefoon?

De exacte oorzaak van de storing waarbij Google niet meer werkt op mijn telefoon is nog niet bekend. Volgens de technologiesite AndroidAuthority wordt vermoed dat het probleem te maken heeft met een recente update voor de app, die automatisch wordt geïnstalleerd bij gebruikers. Het probleem treft niet alle Android-toestellen, maar er komen wereldwijd klachten binnen op Twitter. Deze kwestie is gemeld op 22 juni 2021.

Wat Moet Je Doen Als Google Het Niet Doet?

Wat moet je doen als Google niet werkt? Om problemen met ‘Hey Google’ op te lossen, volg je deze stappen op je Android-telefoon of -tablet. Ga naar de instellingen van de Assistent of open de Google Assistent-app. Zeg “Assistent-instellingen” of zoek in de app naar de instellingen. Tik vervolgens op “Voice Match” onder de populairste instellingen. Zorg ervoor dat “Hey Google” is ingeschakeld en stel Voice Match in. Deze stappen helpen je om de problemen met Google op te lossen.

Waarom Kan Ik Niks Openen Op Google?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je niets kunt openen op Google. Eén mogelijke oorzaak is een actief programma of proces op je computer dat problemen veroorzaakt met Chrome. Om te controleren of dit het probleem is, kun je proberen je computer opnieuw op te starten. Als het probleem daarmee niet wordt opgelost, is het aanbevolen om Chrome volledig te verwijderen en opnieuw te installeren.

Hoe Krijg Ik Google Weer Op Mijn Telefoon?

Om Google weer terug te krijgen op je telefoon, volg je de volgende stappen. Wacht even en schakel vervolgens je telefoon in door de AAN/UIT-knop ingedrukt te houden. Ga naar het Beginscherm en houd een lege ruimte ingedrukt. Er verschijnt een pop-upmenu waarin je op “Apps en widgets toevoegen” moet tikken. Zoek vervolgens de widget genaamd “Weer” en voeg deze toe. Op deze manier kun je weer toegang krijgen tot Google op je telefoon.

Hoe Kan Je Google Resetten?

Hoe kan je Google resetten? Als je wilt weten hoe je Google kunt resetten, is het belangrijk om te weten dat je opgeslagen bookmarks en wachtwoorden niet worden gewist of gewijzigd tijdens het resetten. Om Google te resetten op je computer, open je eerst de Chrome-browser. Vervolgens selecteer je rechtsboven het menu met de drie puntjes en kies je de optie “Instellingen”. Daar binnenin selecteer je “Instellingen resetten” en klik je op “Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden”. Dit zal je helpen om Google terug te zetten naar de oorspronkelijke instellingen.

Ontdekken 18 google werkt niet op telefoon

Overschakelen Van Android Naar Iphone, Ipad Of Ipod Touch - Apple Support (Nl)
Overschakelen Van Android Naar Iphone, Ipad Of Ipod Touch – Apple Support (Nl)
Gedeelde Google Agenda Toevoegen Op Iphone Of Ipad - Appletips
Gedeelde Google Agenda Toevoegen Op Iphone Of Ipad – Appletips
Hoe Gebruik Je Google Authenticator Op Een Nieuwe Telefoon? | Samsung Nederland
Hoe Gebruik Je Google Authenticator Op Een Nieuwe Telefoon? | Samsung Nederland
Problemen Oplossen Met Een Scherm Dat Niet Goed Werkt Op Android - Android Help
Problemen Oplossen Met Een Scherm Dat Niet Goed Werkt Op Android – Android Help
Google-Prompt Activeren Op Een Iphone Of Ipad - Appletips
Google-Prompt Activeren Op Een Iphone Of Ipad – Appletips

See more here: botanicavietnam.com

Learn more about the topic google werkt niet op telefoon.

See more: https://botanicavietnam.com/category/dagelijks-leven/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *